Vintage Vikend

IMG_4121

IMG_4122

IMG_4114

IMG_4109

IMG_4136

IMG_4142

Tretji Vintage Vikend v Gvantu me je navdušil. Danes se v BTC odpeljem znova. Morda celo ujamem vintage dvojko in vse bo na mestu. Vintage Punce so poskerbele za nabor zanimivih kosov in kar nekaj kosov imenitnih modnih znamk. Večer je bil preživet v zelo prijetni družbi.

Gvant deluje zelo hip. V žepu sem imela deset evrov in lahko bi odšla s polno vrečo zanimivih oblek. Torbice za 5 eur s prve slike nisem odnesla na blagajno. O njen se je kasneje premislila tudi gdč. Plešnar, morda se premislim znova, če me bo počakala. Obleke DKNY za osem evrov se ne splača niti pomeriti. Ninina mama pravi, da se splača že zaradi blaga. Vuittonkam je manjkal naravno oksidiran ročaj. Vintage Vikend lahko ujamete do sobote 5. 3. 2011.

-  –  -

A third Vintage Vikend took place in Gvant, Ljubljana’s second hand store. I had ten euros in my pocket and could fill a bag. The bag from the first picture costed five euros, but somehow, I didn’t take it to the cashier, neither did some other lady. My friend found a DKNY dress for eight euros. Actually everyone had something in their hands in matter of a few minutes but me. So today I’m heading there again to try things on and maybe find something that would make for a next week’s event outfit. Wearing vintage would be fun.

This entry was posted in Fashion and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Vintage Vikend

 1. ninalena says:

  haha, vintidž dvojka, temu se reče konsistentnost. ;)
  jp, glede na to, da sem nadpovprečno večja od vintidž bejb (beri od moje mame v letu 1970), je blago super rešitev. in trikrat hura za vindtiž vikend – imala bom balonasto krilo iz vintidž blaga! ;)

 2. matilda says:

  Uuuuuu, prokiš, taprva in tadruga bi šli ziher z menoj, če bi le tam bila. Luštna postavitev!

 3. Vanja says:

  Zabavno se je bilo sprehajati med štenderji, sem imela občutek, da je vseka kaj našel zase. No, DKNY je pa kot ulita!

 4. Nina says:

  Oh, Ana, tvoje fotografije res tako lepo ujamejo filing VVja :)
  hvala za obisk!

 5. Lida says:

  Super fotografije in hvala za obisk:)

Comments are closed.